چند نکته کاربردی در عکاسی با موبایل

چند نکته کاربردی در عکاسی با موبایل

 رعایت برخی نکات عکسبرداری در عکاسی با موبایل این امکان را به شما می دهد که از دوربین خود بهترین استفاده را ببرید. برخی از این نکات عبارتند از:

 توجه به تابش نور:

همواره به یاد زیاد داشته باشید که منبع نوری چون خورشید که بسیار قوی است، به هیچ وجه داخل کادر قرار نگیرد، چون باعث ایجاد سوختگی و روشنایی بیش از حد درعکس شده و حلقه‌های محو رنگی را در آن ایجاد می کند، و تمرکز وضوح را از بین میبرد.

 رعایت فاصله مناسب از عکس از سوژه:

در عکاسی با موبایل به خاطر داشته باشید که لنز شما واید است. بنابراین از نزدیک شدن زیاد به سوژه پرهیز کنید تا شکل و فرم ان را از دست ندهید.

 انتخاب تکیه گاه مناسب برای عکاسی:

گاهی نیاز داریم که لرزش دست را در هنگام عکسبرداری به کمترین حالت برسانیم تا عکسی واضحی بگیریم، برای این منظور می توانید از دیوار یا تکیه گاهی برای تکیه دادن دست بدان استفاده کنیم تا کم ترین لرزش را در دستان مان داشته باشیم.

تنظیمات کیفیت عکس:

کیفیت عکس را همیشه در بالاترین حالت خود قرار دهید.برای این منظوراز  تنظیمات منوی دوربین استفاده کنید.

عکس برداری سلفی:

استفاده از دوربین های کوچک وبه ویژه موبایل در عکس های شخصی افراد، نوعی سبک جدید را به وجود آورده است که به آن عکاسی سلفی می‌گویند. در این نوع عکاسی، فرد از خودش عکاسی می‌کند. برای دستیابی به کیفیت جالب تر، می توانید در برابر آینه قرار گرفته و از خود عکس بگیرید.

 تنظیمات هنری دوربین:

حتما به منوی دوربین خود مراجعه نموده و تنظیمات هنری عکس را فعال کنید، میتوانید عکس را با ته رنگ بگیرید و یا آن را سیاه و سفید عکاسی کنید.

 عکاسی پانوراما:

امکان پانوراما در دوربین های کوچک و موبایل، بسیار قابل توجه است. دوربین خود را در حالت پانوراما قرار داده و طبق دستورالعملی که دوربین عموماً در هنگام فعال سازی حالت پانوراما به شما می دهد، عکس پانوراما را بگیرید.

 در هنگام عکسبرداری دقت کنید که مسیر حرکت دوربین باید همواره در یک خط مستقیم و ممتد قرار داشته باشد.

استفاده از فلش و تنظیمات آن:

به خاطر داشته باشید که استفاده از فلش موبایل مصرف باتری آن را چند برابر می‌کند، پس تا جای امکان به درستی و به موقع از آن استفاده کنید.

از طرف دیگر مراقب فاصله ی خود از سوژه در هنگامی که از فلش استفاده میکنید باشید، چرا که اگر به سوژه نزدیک تر از حد معمول باشید عکس شما را بیش از حد سفید و روشن می کند. 

از طرف دیگر، اگر از سوژه بیش از حد دور باشید نیز نور فلاش بی اثر شده و فضا و سوژه روشن نخواهد کرد، در نتیجه عکس شما تیره از آب در می آید.

منبع کتاب کوچک عکاسی /موبایل،کامپکت / مازیار نیک بر،محمد حسن پور

نویسنده: خانم مبینا منتظری

تماس با ما

فرم زیر را پرکرده و برای ما ارسال نمایید تا مشاوران ما با شما تماس بگیرند.

دوست داری با این حرفه به اروپا مهاجرت کنی؟

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
مهاجرت به اروپا از طریق رشته طراحی و ساخت طلا و جواهرات.
با مدارک معتبر
توصیه نامه و ایمیل سازمانی
انگیزه نامه اصولی این صنعت
 و …